Veelgestelde vragen

Waar en wanneer kan ik stemmen? 

De verkiezingen voor het Europees Parlement vinden plaats op donderdag 23 mei in Nederland en op zondag 26 mei in België.

Alle informatie over de verkiezingen en informatie over hoe je vanuit het buitenland kunt stemmen, vind je bij de overheid van jouw land. Dit is meestal het ministerie van Binnenlandse Zaken of het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ik wil graag materiaal ontvangen om zelf campagne te voeren (spandoeken, posters, buttons).

Alles wat je nodig hebt, is te vinden op deze pagina: http://www.europarl.europa.eu/downloadcentre/en/european-elections/toolkit

Niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht op contact-nl@ikstemdezekeer.eu (voor Nederland) of contact-benl@natuurlijkstemik.eu (voor België) en dan krijg je het materiaal toegestuurd via e-mail of de post.

Hoe kan ik me uitschrijven?

Onderaan onze e-mails staat een link waarmee je je kunt uitschrijven.

Hoe kan ik mijn land, adres, taal of naam veranderen (bijvoorbeeld in geval van een schrijffout)?

Je kunt je gegevens wijzigingen door in te loggen en naar je profiel te gaan. Als het niet lukt om je instellingen aan te passen, kun je ons een bericht sturen: contact-nl@ikstemdezekeer.eu (voor Nederland) of contact-benl@natuurlijkstemik.eu (voor België).

Hoe kom ik meer te weten over belangrijke thema's?

In de nieuwsrubriek van onze website kun je meer informatie vinden over het werk van het Europees Parlement en de thema's die momenteel hoog op de agenda staan: http://www.europarl.europa.eu/news/nl. 

Op de social media-kanalen van het Europees Parlement kun je ook het laatste nieuws vinden:

Ik wil een fout melden / De website werkt niet naar behoren.

Dank je wel voor je oplettendheid. Wil je dit alsjeblieft mailen naar contact-nl@ikstemdezekeer.eu (voor Nederland) of contact-benl@natuurlijkstemik.eu (voor België)?

Hoeveel mensen heb ik uitgenodigd om zich in te schrijven op de website?

Je krijgt toegang tot jouw profiel door in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens kun je zien hoeveel mensen er dankzij jou al Ja, ik stem deze keer hebben gezegd.

We sturen je regelmatig een update van het aantal mensen dat zich via jou heeft ingeschreven.

Ik ben er zeker van dat ik 20 mensen heb uitgenodigd om mee te doen, maar ik vind hier niets van terug in mijn profiel!

Controleer of de mensen die je hebt uitgenodigd de juiste unieke link hebben ontvangen. Deze link eindigt op een getal. Als je vermoedt dat er iets niet klopt, laat het ons dan weten via contact-nl@ikstemdezekeer.eu (voor Nederland) of contact-benl@natuurlijkstemik.eu (voor België).