Doe mee aan onze
12-sterrenuitdaging!

Voltooi de uitdaging

Wil jij mensen aanmoedigen om ook te stemmen bij de Europese verkiezingen? Doe dan mee aan onze 12-sterrenuitdaging en draag bij aan het stimuleren van de Europese democratie!

Verzamel sterren

Meedoen is makkelijk (maar slagen iets lastiger!). Voer vier verschillende missies uit en laat zien hoe goed je bent in het aanmoedigen van anderen zodat zij ook gaan stemmen bij de Europese verkiezingen.

Beloningen ontgrendelen

Als je de 12 sterren hebt verzameld, kom je in aanmerking voor onze exclusieve beloningen. De eerste 500 mensen die de uitdaging succesvol afronden, krijgen een "Ik stem deze keer"-campagnekit met daarin een kleine vlag, een pen, 20 ''Ik stem deze keer''-kaarten en 20 stickers. Hiermee wordt het nóg leuker om informatie over de verkiezingen te verspreiden!

De volgende 500 mensen krijgen een "Ik stem deze keer"-startpakket met daarin een pen, 20 ''Ik stem deze keer''-kaarten en 20 stickers.

Iedereen die de 12-sterrenuitdaging voltooid heeft, ontvangt als bewijs van betrokkenheid een online badge die op social media kan worden gedeeld en een certificaat dat je kunt uitprinten.

Schrijf je in om mee te doen aan de missies

Meld je aan op de startpagina

of Aanmelden met een bestaand account